Woonkamer ideeën

Ben je op zoek naar woonkamer ideeën? Woonspiratie helpt je verder met inspirerende ideeën voor verschillende typen woonkamers.

Bij inrichting van een woonkamer krijg je met veel zaken te maken. Welke kleuren kies je? Welke stijl kies je voor je woonkamer? Welke meubelen plaats je in het interieur?

Deze website biedt een uitgebreid overzicht van de leukste woonkamer ideeën. Bekijk bijvoorbeeld direct alle inspirerende ideeën in de categorie woonkamers.

Alle woonkamer ideeën

Zaken waar je rekening mee kan houden:

Stijl

Voor welke stijl kies je? Houd je meer van moderne inrichting, meer van klassiek of toch meer van een industrieel vormgegeven woonkamer?

Verlichting

Verlichting: het maakt of breekt je huis. Met zorg gekozen verlichting met bijpassende lampen, zorgen voor een compleet en rustgevend geheel. Zorg dat je gekozen stijl ook altijd terug te zien is in je lampen en bijvoorbeeld de intensiteit van je verlichting.

Kleuren

Kleuren zijn enorm sfeerbepalend voor een woonkamer. Heb je voorkeur voor een baroc inrichting? Kies dan voor veel wit en pastelkleuren. Houd je meer van een industriele of minimal woonkamer inrichting? Kies dan voor hardere kleuren, met bijvoorbeeld veel hout, open steen, metaal en betonkleuren.

Vind hier inspirerende ideeën voor woonkamer kleuren

Woonkamer meubelen

Welke meubelen kies jij voor in je woonkamer? Goede woonkamer meubelen geven leefgenot en passen daarnaast ook nog eens goed in het plaatje. Doe inspiratie op voor passende vloeren, kasten of banken in jouw woonkamer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: