Steigerhout

Steigerhout is geweldig materiaal voor meubelen in huis of tuin. Je kan bij steigerhout denken aan verschillende ideeën, waar hieronder een overzicht van wordt gegeven. Belangrijk bij steigerhout is de keuze voor nieuw of gebruikt steigerhout. Denk er hierbij aan dat gebruikt steigerhout meestal aanzienlijk duurder is dan nieuw steigerhout (ook mooier volgens velen).

Direct naar alle steigerhout meubel ideeën

Steigerhouten tuinmeubelen

Op zoek naar tuinmeubelen van steigerhout? Besef je dat het lastig is om origineel te zijn. Er is bijna geen tuin te vinden in Nederland waar geen meubels van steigerhout of sloophout staan. Wel origineel zijn? Vind hier alvast wat ideeën!

Steigerhout bed

Een steigerhouten bed is robuust en ziet er geweldig uit. Zeker kinderbedden of bijvoorbeeld hoogslapers van steigerhout zorgen voor net die extra sfeer op je (kinder)kamer. Doe hier direct wat ideeën op voor bedden en andere meubels van steigerhout!

Muren met steigerhout

Je ziet het steeds vaker: muren bekleed met steigerhout of sloophout. Reken erop dat het je aardig wat werk kost, maar het resultaat van een steigerhouten wand mag er zijn. Geen zin in al dat gesleep? Bekijk hier ideeën voor een goed alternatief, behang in steigerhout of sloophout print!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: